Yüzünüz İçin En Etkili 5 Güneş Koruyucu


Yaz
mevsiminin tam ortasındayız desek abartmamış oluruz. Pandemi döneminin ülkemizde başlangıcı olan Mart ayı nasıl geçmek bilmediyse, Haziran ayı da bir o kadar jet hızıyla geçti gitti bile. Önümüzde ki 1.5 aylık dönemde çabucak geçip gidecek ve biz 2020 yazından hiçbir şey anlamamış olacağız. 

Bir çoğumuz bu dönemde tatile gitmek istemese de şehir içinde mutlaka dışarıya çıkıyor, güneşin zararlı ışınlarına maruz kalıyoruz. Bu sebeple UV ışınlarından korunmak ve zarar görmemek adına güneş koruyucu kullanmak şart. Kaldı ki bunu sadece yazın değil, kışın da kullanmamız gerekir. Güneş ışınları, biz güneşi görmesek de gökyüzünde hayatına devam ediyor ve cildimiz için tehdit oluşturuyor. Bu sebeple gün içerisinde çok sık olmasa da en azından evden çıkmadan kış mevsiminde de güneş koruyucu kullanmaya dikkat etmek gerekir. 

Her ne kadar yazın ortasına gelmiş olsak da hiçbir şey için geç değil. Yüzünüz için etkili 5 güneş koruyucu için aşağıdaki ürünlere göz atabilirsiniz. 

Shiseido Expert Sun Protector 50 SPF


Yüz bölgesi için rahatlıkla tercih edebileceğiniz Shiseido 50 faktörlü güneş kremi, suya dayanıklı olması açısından kullanabileceğiniz bir ürün. Aynı zamanda daha düşük korumalı tercih edenler için 30 faktörlü seçeneği de mevcut. 

Kırışıklıkları önleyen içeriğe sahiptir. Aynı zamanda cilt tonu eşitlemesi de sağlar. Beyaz lekelenme yapmaz ve cilt tarafından anında emilir. 




Clarins Sunscren Multi-Protection Güneş Kremi

Cilt yaşlanmasını geciktirir. Anti-Pollution bileşen, hava kirliliğine karşı korumaya sağlar. Uygulama sırasında, transparan yapısı sayesinde ciltte mat bir görünüm oluşturur. 

Hassas ciltlerin kullanımına uygun bir üründür. Su bazlı forma sahiptir. Farklı cilt bakım ve makyaj ürünleri ile kullanıma uygundur. 


Chanel UV Essential UV Pollution SPF 50
Cildi kuvvetlendirir ve zararlı ışınlar olan UVA, UVB, kızılötesi ve kapalı ortam ışıklarından korur.  

SPF 50: Yoğun güneş altında bile yüksek koruma sağlar. Çok güneşli havalarda açık tenliler için tavsiye edilir. 

SPF 30: Yüksek koruma, güneşli ve çok güneşli günler için idealdir. 

Tüm yüzünüze, boyun ve dekolte bölgesine günlük cilt bakım ritüelinizden sonra uygulayabilirsiniz.



La Roche-Posay Anthelios Güneş Kremi Hassas Ciltler

Kızarıklık görünümünü azaltır. Hassas ciltler için idealdir. Ultra koruma sağlar. Terleme ve kurulanma sonrasında tekrarlanmalıdır. 

Hipoalerjenik bir üründür.




Avene SPF 50 Ultra High Cream


UVA ve UVB ışınlarına karşı yüksek koruma sağlayan özel içeriklere sahiptir. İçeriğindeki Avene Termal Su sayesinde rahatlatıcı ve yatıştırıcı etkiye sahiptir.

İz bırakmayan kremsi zengin yapısı ile kuru ve hassas ciltleri nemlendirir ve korur.  

Yorumlar