Florit Taşının Özellikleri


Florit... Gökkuşağı renklerine sahip olan doğal taşSaydam bir yapısı var. Bu sebeple temizleme esnasında suyun altında oldukça kısa tutulmalı. Yoksa yapısı bozulabilir.

Dengelenme konusunda pembe kuvars kadar başarılı diyebiliriz. Enerji sağlıyor. En önemlisi beden sağlığını olumlu yönde etkiliyor. Konsantrasyonu sağlıyor ve bu sebeple ter yüz olan tüm düşünceler bir akışa giriyor. Özellikle baş ağrısına iyi geliyor. Mesela sakin bi müzik eşliğinde bir meditasyon sırasında elinizde tuttuğunuz florit, o sırada mevcut baş ağrınız varsa mutlaka iyi gelir.

Florit taşını sık sık temizlemek gerekir. Nasıl ki pembe kuvars taşı negatif enerjiyi hemen emiyorsa florit bu açıdan ondan daha şanssız.


Üzerinizde taşıyorsanız farkındalık sağlar mesela. Algılarınız biraz daha açılmış olur. Ve tabii ki stresten uzaklaşmanıza yardımcı olur.

Her doğal taşın kendine özgü bir özelliği vardır. Fakat genelde dikkat ederseniz eğer stres ve fizyolojik sıkıntılar konusunda hemen hemen hepsi oldukça iddealı.

İster evinizde kütle olarak, isterseniz üzerinizde aksesuar olarak, size iyi geldiğini düşündüğünüz doğal taşları bulundurmaya özen gösterin.

Yorumlar