HAFTANIN ÜNLÜ STİLİ: ROSIE HUNTINGTON WHITELEY


Son zamanlarda Instagram üzerinde sık sık karşıma çıkan bir isimden bahsetmek istiyorum sizlere; Rosie Huntington-Whiteley. Biz aslında kendisini Victoria's Secret meleği olarak tanıdık ama asıl isminin hafızalara kazınmasının sebebi Jason Statham ile olan 10 yıllık ilişkisi. E bir de bunu minnak bir bebişle taçlandırınca iyice adından bahsedilir oldu. 

En son kendisini Londra Moda Ödülleri gecesinde gördük. Elbette ki geceye, Yılın İngiliz Tasarımcısı ödülünü alan Clare Waight Keller imzalı Givenchy bir elbise ile katıldı. Ve hatta bu kareleri "Givenchy giymek bir onurdur" diyerek sosyal medya hesabından da paylaştı. 


Elbisenin modeli sıradan elbiselere nazaran elbette dikkat çeken türdendi. Fakat ben Rosie'yi biraz geniş gösterdiğini düşünüyorum. Belki bel kısmına kadar devam eden göğüs dekoltesinden kaynaklı olabilir. Yine de elbiseyi taşıdığına dair hiçbir şüphem yok. 


Buarada stil demişken, Rose Inc. adındaki marka RHW tarafından kurulmuş olan bir marka. Instagram üzerinden ve internet üzerinden de erişim sağlamanız mümkün. İçerik olarak güzellik ürünleri ve makyaj üzerine bilgi paylaşımlarının yapıldığı ve tamamen Rosie'nin ilgilendiği bir alan. Onun demesine göre güzellikle ilgili gizli saklı hiçbir şey kalmayacak. 









Yorumlar