KASIM'DA HAVA BAŞKADIR

Sonbahar mevsiminin gerçekten geldiğini en iyi anladığımız aydır Kasım ayı. Hava iyice serinler, şapkalar ve eldivenler gün yüzüne çıkar, trençkotlar yerini paltolara bırakır, renk tercihleri biraz daha koyulaşır, gökyüzü bulutlarla kaplanır vs.vs.

Eylül ve Ekim'in bir nebze daha ılık geçtiği sonbahar mevsimi madem kendini Kasım ayı ile bu kadar net belli ediyor gelin biz de Kasım ayı renklerine ve yaratıcılıklarına bir göz atalım.

Bu sezon en çok hakim olan renkler bordolar, maviler, koyu yeşiller ve hatta siyahlar. Hemen her rengin koyu tonuna rastladığımız sezonda, her zevke uygun da ürün bulmak mümkün. Özellikle H&M ve Zara'nın yeni sezonuna mutlaka bir bakın.

Önceki sezonlarda olduğu gibi bu sezon battal boy çantalar çok şükür ki yok. Ben kendi adıma şükrederken bağımlıları için cümlemi "ne yazık ki yok" olarak bitirebilirim. Daha çok orta boy ve clutch tarzında ki çantaları görmek mümkün.

Kasım ayı benim için karanlık ve kasvetli bir aydır. Tam bir kış gibidir ve tam bir grinin elli tonudur. Bu yüzden kıyafet tercihlerim de siyaha pek yüklenemem. Bordolar, ördek başı yeşilleri ve gece mavileri hatta koyu lacivertler favorimin de ötesinde olur.

Tabii yaratıcılık ayıdır aynı zamanda Kasım. Organizerlar, plannerlar vb. sonbahar yapraklı pek çok değişik tasarım bu ay da belli eder kendini.

Yani efenim velhasıl kelam Kasım, dobra bir aydır. Hatta çoğu ayı cebinden çıkarır. Sonbahar yaşıyorum zanneder de kışı yaşarsınız mazallah. Aman dikkat.

xx 
Sevgiler...

Yorumlar