Ölmeden Önce Görmeniz Gereken 5 Lüks Yer

Hemen hepimizin mutlaka bir ölmeden önce yapılacaklar listesi vardır. Alınacaklar şeyler, gidilecek yerler, görülecek ülkeler, lüks yerler, tadılacak tatlar, tanışılması planlanan yeni insanlar, arayamadığımız ama aramak istediklerimiz vs.vs.

Liste aslında bu şekilde uzayıp gidebilir. Biz bugün ölmeden önce görülmesi gereken en lüks 5 yerin isimlerini paylaşacağız sizlerle. Kim bilir belki sizde listenize ekler, ölmeden önce gidip görürsünüz.

1.Paris

Paris dediğimiz de aklımıza elbette aşk, alışveriş ve eiffel kulesi geliyor. Ya da o meşhur caddesi Şanzelize ( Champs-Elysees) Fakat iş konaklamaya gelince şehir otellerinden ziyada kule manzaralı lüks oteller sizleri bekliyor efendim. Geceliği 1000 euro dan başlayan bu otellerde cüzdanınız el verdiğince konaklamanız mümkündür. Bunun dışında lüks fransız markalarından olan Dior, YSL ve Chanel mağazalarından da alışveriş yapabilirsiniz. 

2.Monte Carlo

Monako'nun zengin şehirlerinden biri Monte Carlo. En lüks oteller, restoranlar, casinolar burada. Son duyduğuma göre normal bir bütçe ile alacağınız bir ev kalmamış. Rakamlar 10,000,000 euro ile 100,000,000 euro arasında oynayıp duruyor. Monte Carlo görüp görebileceğiniz en lüks yerlerden biri. Nasılsa bir yerlerinde uygun bir şeyler ya da uygun yerler bulunur demeyin, yok. 
3.Los Cabos Mexico

Herhangi bir ekstrası yok. Ama elbette burasıda hatırı sayılır derecede bir lükse sahip. Meksika'nın altın kumsalın bulunduğu yerdir Los Cabos. Arınmak için, spa için, tekne turları için ideal bir bölge.

4.Petit St.Vincent

En lüks ve pahalı olan adadır Petit St.Vincent. Kendisi Karayip Adaları'nda bulunuyor ve burada pek çok ödül almış otel mevcut. Otel odası yerine küçük adacıklarda kalıyorsunuz burada. Orta halli bir ada da bir gece kalmak içinse 2000-2500 dolar arası bir rakamı gözden çıkarmanız gerekecek. 

5.Palm Beach Florida

Eğer hem lüks, hem güvenlik, hem de çılgın partiler isteyip gündüzleri de bembeyaz kumlarda güneşin tadını çıkarmak istiyorsanız doğru Florida'ya. Tabi burası içinde bir gece için 3000 dolar ve üzerinde rakamları karşılamanız gerekecek.

Buarada kadınlara alınabilecek lüks hediyeler için https://www.zeynepsumer.com/luks-hediye-onerileri-kadinlar-icin-hediye-onerileri-luks-markalar-hediyeler-zen-pirlanta/ adresini ziyaret edebilir, fikir alabilirsiniz.

Sevgiler...

Yorumlar