Bu Aralar Dikkat Çekenler : ADRIEN LOREN


Bu aralar Instagram da dikkatimi en çok çeken genç tasarımcılardan biri o: Adrien LOREN. Barcelona lı tasarımcı 24 yaşında... Genç yaşta kendi markasını kurmuş, başarılı tasarımlara imza atan ve çıktığı bu yolda emin adımlarla ilerleyen bir moda tasarımcısı o..

İlk başlarda fazla dikkat etmemiş olsam da tasarımlarının bir kısmı cidden ilgimi çekti diyebilirim. Rahat ve özgün tasarımlara imza atan Loren in aynı zamanda bir espadril koleksiyonu da bulunuyor.


Oldukça şık ve bir o kadar da rahat görünenbu espadriller, yazın herkesin vazgeçilmezi olmaya devam ederken, bir sonbahar esintisi yakalıyorum salaş dökümlü hırkalarında..
Benim en büyük favorilerimden olan ve vazgeçilmezlerim arasında yer alan o dökümlü hırkaları, ki siz şal olarak da nitelendirebilirsiniz, Loren bence gayet başarılı bir şekilde tasarlamış hatta https://www.etsy.com/es/shop/AdrienLoren internet adresinde de satışa sunmuş.



Şimdi sen bu adamı nereden buldun neden bu kadar övüyorsun ki diyebilirsiniz. Ama ben hali hazırda bir tasarımcı olmamdan kaynaklı olarak gençlerin ve bu yola çıkmış olanların, heveslenenlerin,üretmek isteyenlerin, kendi tasarımlarını ortaya çıkartmak isteyenlerin desteklenmesinden yana oldum hep. Bu yüzden Türk, İspanyol, İngiliz ya da Çinli ayırımı yapmadan bu tarz şeyleri paylaşmaktan yanayım.

Sonuçta sanat bu dünya da ki en önemli şeylerin başında gelmiyor mu? Ufkumuzu açıyor bizi rahatlatıyor ve bizi biz yapmıyormu?
Sanata en uzak kalmış olan insan bile kendi tarzında dinlediği bir müzikle kendini bulmuyor mu?

İşte bu yüzden sevgili Adrien Loren in tasarımlarını ve paylaşımlarını o kadar çok takdir ettimve içten buldum ki bloğum da sizlerle paylaşmak istedim.


Meraklısına:

Adrien LOREN in çok renkli bir Instagram hesabı var. Takip etmek isteyenler
https://instagram.com/adrienloren/ adresini ziyaret edebilirler :)

Yorumlar

  1. Thank you very much for all your lovely words!!

    I'm excited to appear on your blog! Thank you!

    Adrien Loren

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. You're welcome..Good luck for your business :)

      Zeynep Sumer

      Sil

Yorum Gönder