VICTORIA BECKHAM STYLE

Bu aralar nedendir bilmiyorum bi Victoria Beckham takibi başladı bende..Son bir kaç gündür bu tarz duygular içerisindeyim.Özellikle giydiği topuklu ayakkabıları beni cezbederken stilini de sevmeye başladım.

Kaldı ki bugune kadar kendisini takip etmişliğim açıp bi fotoğrafına bakmışlığım adını söylemişliğim bile yokken birden bi tutulma yaşamaya başladım.Hep boşluktan işte :) Tatile girince böyle oldu..

Şaka bir yana Victoria Beckham ın moda ikonu stil ikonu ve 0 beden ikonu olduğu hemen herkes tarafından biliniyor.VICTORIABECKHAM adı altında bir markası da var kendisinin.Moda sektörüne hızlı bir giriş yapıp emin adımlarda ilerleyen Beckham, stilini tamamlayan kıyafet ve aksesurlarını kendi tasarımlarından tercih ediyor.

Topuklu ayakkabılarından taviz vermeyen her yere onlarla giden bu stil ikonu aynı zamanda 4 çocuk annesi.Ve bu çocukların yaşları arasında en fazla 3 yaş var.Victoria nın 4 çocuk sahibi olup böyle bir fiziğe sahip olması elbette çok sinir bozucu! Ama azmetmek ve başarmak, hatta ve hatta kararlı olup işin peşini bırakmamak burda büyük önem teşkil ediyor.Önemli olan yaşam tarzınız yani...

Victoria Beckham ın nasıl bu halde olduğunu öğrenmek isteyenlere hemen söyleyelim: Alkali !!! Evet alkali..Alkali diyetinden bahsediyorum.Çoğunuz bildiği ve Vici nin de yaşam tarzı haline getirdiği bu diyet biraz zorlayıcı olmakla beraber aslında etkin bi yöntem.

Diyetin temel amacı asidik besinleri (asitli yiyecek ve içecekler) tüketmiyor olmanız.Asitli içecekler cipsler salamlar sosisler makarnalar fastfood lar kahveler çaylar ve daha pek çok ürün bu diyetin yasaklı listesinde.

Bence mantıklı ama pek de sağlıklı sayılmaz tabiiii..Çünkü protein ihtiyacınızı karşılamakta zorluk çekebilirsiniz.

Diyete dahil olan bir diğer unsurda hepinizin tahmin edeceği gibi SPOR :) Spor yoksa herşey yalan..Günde 3 saat spor yapan bununla da yetinmeyip hemen her gece 200 adet mekik çeken ve bu tarz bir beslenmeyi kendine ilke edinmiş "4" çocuk annesi bir kadının 34-36 beden olması gayet normal yani.

İlerleyen zamanlarda Alkali Diyetinin serbest ve yasaklı olan listesini de paylaşıcam sizlerle..Ne kadar hoşunuza gider bilmiyorum ama eğer zayif ve güzel olmak istiyorsanız pek çok besine elveda demeye hazırlayın kendinizi..

Yorumlar