HAPPY MOTHER'S DAY


anneler günüüüü:))
anneler gününe tam 12 gün kaldııı.. bizim cici bici sevgi dolu annelerimiz için bu güzel günü en anlamlı şekliyle kutlamak ve ona değişik hiç beklemediği bir gün  yaşatmak ve tabiki beklenen şahane hediyeleri almak için yeteri kadar zamanımız var bence.
birkaç önerim olucak sizlere..sonra da bi kaç link paylaşıcam..
malum anneler günü pazar günü kutlanıyor ve biz o güzel kadın için dışarda muhteşem bir kahvaltı organizasyonu yapabiliriz.anneleriniz bu tarz durumlardan hoşlanırmı bilmem ama hiç bir annenin böyle bir kahvaltıya hayır diceğni zannetmiyorum:) yaşasın açık büfeeee:)
bu pazar kahvaltısı için ailece de bir araya gelebilirsiniz tabiki..biraz brunch havasında hediyelerin havadaaaaa uçuştuğu kalabalık bir pazar kahvaltısı:)
o gün kahvaltınızı evde de yapabilirsiniz..tabi kahvaltıyı siz hazırlarsanız:) belki gül yaprakları işe yarar.."yollarına güller döktüm annecim hihihi" diyebilirsiniz.
veyaaa akşam yemeği şık bir restaurant.. bilmiyorum böyle işte..gününüzü tam olarak nasıl planlayacağınız size kalmış:)
hediyelere gelince;her annenin kalbinden geçen tabi ki Altınbaş Atasay Koçak Gold vb. kuyumcular:) pırlanta kolyeler yüzükler ihtişamlı takılar bilezikler falan..tabi her yavrunun  buna bütçesi yetmeyeceğinden annelerin gönlünü yapmak için sizlereeeeee

http://www.silkcashmere.com/?gclid=CJvF792UhbcCFczC3godk3YAfQ
http://www.thewoo.com.tr/
http://www.mudo.com.tr/
http://habitatturkey.com/
http://www.sochic.com.tr/
http://www.trikomisirli.com.tr/
http://www.tekinacar.com.tr/

gibi linl ler verebilirim.bunlar gibi daha pek çok site elbette mevcut fakat şuan aklıma gelenler bunlar diyebiliriz..

aaaaa buarada hediyenizin yanına sevginizi ve mutluluğunuzu anlatan bir kart iliştirmeyi de ihmal etmeyin..anneler duygusaldır.güzel şeyler yazın :)


                                                         mother's day

Yorumlar